Συμπυκνωμένο πρωτεΐνη σόγιας
Το VEGACON 70 είναι μια πλήρης πρωτεΐνη σόγιας, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Μέσω μιας ειδικής διαδικασίας, αφαιρούνται οι αδιάλυτες υδατάνθρακες. Το VEGACON 70 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και υποστηρίζει την πέψη της πρωτεΐνης.
Το VEGACON 70 χρησιμοποιείται για κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, χορτοφαγικά έτοιμα γεύματα, σάλτσες και βρεφικές τροφές. Σε διαιτητικά τρόφιμα και διαιτητικά ροφήματα, χρησιμοποιείται για την εμπλουτισμένη πρωτεΐνη.
Το VEGACON 70 έχει ιδιότητες γαλακτωματοποίησης, σταθεροποίησης και διακρίνεται για την υψηλή του ικανότητα δέσμευσης λιπαρών. Βελτιώνει τη δομή, παρατείνει τη διάρκεια ζωής και είναι κατάλληλο για εμπλουτισμένα τρόφιμα με πρωτεΐνη.
Αυτή η κορυφαία τεχνολογία επιτρέπει την παραγωγή μπουκαλιών/δοχείων υψηλής ποιότητας σε διάφορα μεγέθη και υλικά όπως PP, PE, PET και άλλα κατόπιν αιτήματος. Χρησιμοποιούμε μηχανές παραγωγής που είναι ηγέτες στην αγορά.
Θερμή μεταφορά, άμεση και έμμεση
Στην άμεση θερμή μεταφορά, η εικόνα εκτυπώνεται ανάποδα στο υλικό βάσης και στη συνέχεια καλύπτεται με κόλλα. Πριν από τη μεταφορά, η κόλλα ενεργοποιείται με θερμότητα και το αντικείμενο έρχεται σε άμεση επαφή με την εικόνα. Η εικόνα κολλάει τώρα στο αντικείμενο και μπορεί να καεί.
Αυτός ο τρόπος είναι ευνοϊκός, καθώς δεν υπάρχουν φθαρτά εξαρτήματα. Ανάλογα με τον τύπο της μηχανής, μπορούν να διακοσμηθούν κωνικά, κυλινδρικά, οβάλ και επίσης ορθογώνια αντικείμενα. Η επιφάνεια που θα διακοσμηθεί θα πρέπει να είναι επίπεδη, δηλαδή ούτε κοίλη ούτε κυρτή.
Για κοίλες ή κυρτές επιφάνειες ή ανάγλυφα, προτείνουμε την έμμεση θερμή μεταφορά. Εδώ η "κόλλα" βρίσκεται στο χαρτί, στο οποίο εκτυπώνεται μια σωστή εικόνα.
Με τη θέρμανση, αυτή η κόλλα λιώνει κάτω από την εικόνα, η οποία απομακρύνεται από το χαρτί με έναν επίσης θερμαινόμενο σιλικόνινο σφουγγάρι.
Συνθετικοί εστέρες που περιλαμβάνουν μονο-εστέρες, δι-εστέρες, εστέρες γλυκόλης, εστέρες νεο-πολυολών και σύνθετους εστέρες. Χρησιμοποιούνται ως μοναδική βάση ή σε συνδυασμό με άλλα υγρά για τη διαμόρφωση λιπαντικών υψηλής απόδοσης για βιομηχανικές και αυτοκινητιστικές εφαρμογές. Πολλοί από αυτούς είναι βιοδιασπώμενοι και συμμορφώνονται με το Ευρωπαϊκό Οικολογικό Σήμα.
Οι εστέρες NYCOBASE επιτρέπουν τη διαμόρφωση συνθετικών λιπαντικών τελευταίας γενιάς: θερμική σταθερότητα, χαμηλή πτητικότητα, λιπαντική ικανότητα, βιοδιασπασιμότητα, χαμηλή τοξικότητα, οικολογική συμβατότητα.
Πικάντικα ή γλυκόξινα, τα 4 βιολογικά ξίδια μας απελευθερώνουν ισχυρές αρωματικές νότες. Συμπληρώνονται με μια έτοιμη προς χρήση βιολογική διφασική σάλτσα.
Αυτή η Imperial India Pale Ale παρασκευάζεται από ένα ισχυρό μείγμα κριθαριού. Μια όμορφη έντονη μπύρα με φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες... που ολοκληρώνεται με μια λεπτή πικράδα στο τέλος της γεύσης. Μια τέλεια ισορροπία για να ταξιδέψει τις γεύσεις σας!
Χρώμα: Ξανθιά
Στυλ: India Pale Ale
Ποσοστό αλκοόλ: 6%
IBU (πικράδα): 36
Η Καλλυψώ είναι ένα γεμάτο σώμα σιδεράκι, επιβλητικό και αμετάκλητο. Η μύτη είναι λεπτή και προσκαλεί. Το χρώμα είναι αχυρένιο κίτρινο. Στο στόμα, λίγο αυστηρό, αποκαλύπτει ένα δομημένο σιδεράκι ελαφρύ σε ζάχαρη με μια αναζωογονητική και αλμυρή επίγευση.
Μεικτό βάρος: 1340g / 2,2lb
Βάρος κουτιού των 6: 9kg / 19,8lb
Ρόμπα: Χρυσή με χρυσές ανταύγειες
Μύτη: Ουμάμι, πολύπλοκη με μανιτάρια και τρούφα.
Γεύση: Πολύ έντονη με τρούφα, μαγειρεμένη ντομάτα, πολύπλοκη και ισχυρή, ελαφριά πικράδα που καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από την τρούφα.
Φινάλε: Πολύ μακρύ με τρούφα και εξελίσσεται σε αρώματα σταφυλιού, χουρμά, γλυκών φρούτων, με πάντα κυρίαρχη την τρούφα, παρουσία βοτανικών νότες όπως το γενέπι, η αψιθιά, η τζεντσιάνα.
Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη
Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO).
Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών.
Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.